top of page
Twee vrouwen

NO MIRACLES, JUST SCIENCE

Celestetic is het eerste Belgische laboratorium voor medi-esthetiek.

Het is onze missie om technologische innovaties te combineren met wetenschappelijke vooruitgang.

Zo brengen we producten en professionele behandelingen op de markt die écht een effect hebben op uw huid.

Geen valse beloftes, maar transparantie en eerlijkheid.

Hydra Protect.png

Met een eenvoudig assortiment gezichts- en lichaamsproducten willen we aan alle behoeften kunnen voldoen.
Of het nu gaat om het voorkomen van huidveroudering, het tegengaan van puistjes en rimpels, het verbeteren van de algemene uitstraling van de normale tot gemengde huid, het rehydrateren van de droge huid, het kalmeren van acne of het reguleren van de vette huid.
 

Ons assortiment aan serums, crèmes, gezichtsreinigers en make-up removers zal iedereen in staat stellen om de juiste skincareroutine te vinden. Deze routines zijn ook gedetailleerd om u te helpen bij het kiezen van de juiste producten.

0 peg kleur.png

Vrij van PEG, parabenen en kleurstoffen

farma kwaliteit.png

Farmaceutische kwaliteit

hypoallergeen.png

Hypoallergeen

Shop Celestetic

Een woord van onze oprichter

Oorspronkelijk zijn we begonnen met de vaststelling dat er te weinig cosmetische producten op de markt werden verkocht die voldoende “juiste” actieve ingrediënten in voldoende hoeveelheid bevatten om zichtbare en duurzame resultaten aan klanten te kunnen bieden. Bovendien wilden we in deze markt meer transparantie brengen en eerlijk zijn over onze ingrediënten.
 

Daarom hebben wij het merk Celestetic ontwikkeld met huidcrèmes en huidverzorgingsproducten die aanschuiven aan de cosmeceuticals trend, een combinatie tussen de farmaceutica en traditionele cosmetica.

Onze producten onderscheiden zich van andere merken door de hoge concentratie van actieve ingrediënten (25% vs. 0,5% in de traditionele cosmetica) en zeer technische formules waarvan de doeltreffendheid zowel in de dermatologie als in de esthetische geneeskunde bewezen wordt. We hebben ook besloten om de exacte concentratie van elk actief ingrediënt duidelijk te vermelden, zodat u weet wat u koopt.


Wij hopen dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen.

B. Van Acker

bottom of page